Deze site maakt gebruik van cookies. Klik op de knop om te accepteren

Logs februari 2010

19 vliesgevel met schuine profilen

Zijn jullie ook van deze afbeeldingen in de Revit boeken tegengekomen? Helaas ben ik nog niet tegen gekomen hoe je dit dan moet maken. Standaard kan je alleen horizontale en verticale grids maken. Het onderstaande plaatje heb ik dan ook gemaakt door een in place family te gebruiken waarin ik d.m.v. een sweep het gebogen profiel er doorheen getekend heb. Als iemand weet hoe het wel moet (zonder aangepaste panelen) dan hoor ik dat graag. 

Lees meer: 19 vliesgevel met schuine profilen

23 renderen hoe snel is dat

Omdat ik het renderen nogal lang vind duren ben ik een een test gaan doen om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden. Hieronder staan een aantal renderingen. Dit waren de tijden voor een afbeelding van 906x596 pixels:

Kwaliteit  Rendertijd 
 Draft   1:40
 Low  4:21
 Medium   9:02
 High  25:13
 Best  2:10:22
 Custom 1  3:03
 Costum 2  4:33

Lees meer: 23 renderen hoe snel is dat

26 Model Performance Technical Note

Er wordt nogal eens beweerd dat Revit bij het renderen van afbeeldingen maar 1 processor gebruikt. Hoewel je in de Windows Taakbeheer duidelijk kan zien dat dit niet waar is blijft dit gerucht de ronde doen. Laats was ik op zoek naar informatie over worksharing en kwam toen het volgende document tegen.Een must have voor iedere Revit gebruiker. Ook in dit document wordt uitgelegd dat Revit max 4 processoren gebruikt voor het maken van rederingen. Klik op de afbeelding om het document te openen.